Een hypotheek afsluiten vereist tegenwoordig veel kennis en geduld. Was er vroeger slechts één soort hypotheek, nu zijn er ontelbare variaties. De één belooft gouden bergen, maar kent de nodige risico's, de ander lijkt minder rooskleurig, maar biedt meer zekerheid. Welke hypotheek het best bij u past, hangt voornamelijk af van uw persoonlijke voorkeur en de financiële mogelijkheden.

Makelaardij Wapstra toetst de constante veranderingen in de financiële sector dagelijks. Hierdoor weten we op elk gewenst moment van de dag welke hypotheken de meest gunstige zijn. Minstens net zo belangrijk vinden wij echter dat we u een verantwoord hypothecair advies geven. Met een hypotheek via Makelaardij Wapstra geniet u van reëel voordeel op de korte én langere termijn. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw financiële positie als de economie grote schommelingen maakt.

Makelaardij Wapstra helpt u graag aan de best passende hypotheekoplossing.
Tenslotte wordt er bijna geen huis verkocht zonder hypotheek, daarom is het logisch dat makelen
en hypotheekadvies hand in hand gaan. Daarbij is het een prettige gedachte vooraf te weten wat uw mogelijkheden zijn op financieel gebied en niet overal steeds weer opnieuw uw persoonlijke gegevens te moeten achterlaten. Alles onder een dak; wel zo prettig.

Contactformulier